ד"ר עדי פריימרק

ד"ר
ד"ר עדי פריימרק
דוא"ל:

ד"ר עדי פריימרק היא מרצה במחלקה למדעי- המדינה באוניברסיטת בר- אילן. את לימודי התואר הראשון במדעי המדינה וביחסים בינ"ל עשתה באוניברסיטה העברית.

באוניברסיטת בר- אילן היא סיימה בהצטיינות לימודי תעודה בעיתונאות ותקשורת והמשיכה לתואר שני ושלישי במדעי- המדינה, בהתמחות בפוליטיקה השוואתית.

עבודת הדוקטורט שלה בהנחיית פרופ' עמיקם נחמני עסקה בחברה, תרבות ומדיניות: שבויים ונעדרים בישראל  ובארצות הברית מלחמת יום הכיפורים ומלחמת וייטנאם.

תחומי המחקר שלה כוללים: נושאי ביטחון ואסטרטגיה, צבא וחברה, מודיעין וטרור. בין השנים 2008- 2009 בצעה שנת מחקר בארה"ב. החל מדצמבר 2009 חוקרת במסגרת קבוצת מחקר בנושאי ביטחון ותקשורת בתחומים: טרור, תקשורת במצבי חירום, מודיעין, פעילות  מודיעינית נגד מדינת ישראל ושיתוף פעולה בטחוני עם אירופה. החל מ-2014 מלמדת קורס בנושא "תשתיות אזרחיות של ביטחון לאומי". בין השנים 2000- 2003 עבדה כעיתונאית במערכת השעה הבינלאומית של רשת ב' של קול ישראל.