רו"ח יוסף גינוסר

רו"ח

רו"ח יוסי גינוסר מכהן כיום כשותף ומנכ"ל פאהן קנה ניהול בקרה בע"מ.

את לימודי התואר הראשון עשה בחשבונאות וכלכלה מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים, והוא משמש כרו"ח מוסמך.

את לימודי התואר השני סיים כמוסמך במנהל עסקים מטעם De Paul University, Chicago ILL USA.

כמו כן, מר גינוסר הינו מבקר הונאות מוסמך (CFE) ומבקר מטעם ה - IIA (איגוד המבקרים הפנימיים).

ליוסי ניסיון בביקורת חשבונאית, במסגרת עבודה בעבר כמבקר בכיר, במשרדי רו"ח גדולים בארץ ובארה"ב,

וכן  ניסיון של  מעל 25 שנה בניהול בקרה בחברות ובארגונים במגזר הממשלתי, הציבורי והפרטי.

במסגרת פעילות מקצועית וציבורית, הוא משמש כסגן נשיא איגוד המבקרים הפנימיים בישראל, יו"ר ועדת מבקרים פנימיים בלשכת רו"ח, חבר ועדת ההיגוי של הרשת הבינלאומית Grant Thornton International בתחום ניהול סיכונים.

בנוסף לכך, יוסי פרסם עשרות מאמרים בתחום ניהול הבקרה וביקורת פנימית בעיתונות הכלכלית והמקצועית, וכן העביר הרצאות במסגרת לשכת רואי החשבון, המכללה למינהל, איגוד המבקרים הפנימיים ועוד.

קורות חיים

לצפייה בקורות החיים לחץ כאן