דרושים

סטודנטים:

סטודנטים המעוניינם להגיש מעומדות כעוזרי מחקר או עוזר הוראה יכולים לשלוח את הרזומה שלהם למייל: political.dept@mail.biu.ac.il. אנחנו נשמור את מועמדותך לפי התחום התעניינות ובמקרה של התאמה נצור איתך קשר.לידיעתכם ניתנת עדיפות לסטודנים לתואר שני.

אנחנו מפרסמים בעמוד זה דרושים לסטודנטים. אם ברוצונך להגיש מועמדות לאחת הדרישות נא ליצור קשר ישירות עם בעל פרטי הקשר.

אנשים אחרים:

אם ברצונך להגיש מועמדות למשרה שפוסמה כאן נא לפעול ע"פ ההוראות . אם ברצונך להציע קורס, נא לשלוח לנו את: 1. הסיליבוס 2. תקציר של הקורס 3.קורות החיים שלך 4. בנוסף לקורות החיים נא לכתוב פיסקה עליך . את כל זה יש לשלוח באי-מייל ל: political.dept@mail.biu.ac.il. אנחנו נשקול את הצעתך ובמקרה של התעניינות נצור איתך קשר.

תפקיד פרטים פרטי קשר

מתרגם/ת

תרגום מעברית לאנגלית דרוש מתרגם/מתרגמת מעברית לאנגלית (שפת-אם אנגלית) לצורך השלמת תרגום עבודת מחקר במדעי המדינה.

03-6356164 או 052-384-4111

עוזר מחקר

ניתוח סטטיסטי

סטודנט לתואר ראשון/שני לתקשורת לצורך בחינת מהימנות ניתוח פרסומים לעבודת הדוקטורט

המשימה – לנתח פרסומים (עיתונות כתובה ואינטרנט) ע"פ קטגוריות קיימות, כמנתח נוסף לצורך בחינת מהימנות

ישראל טל - israel_tal@012.net.il

עוזר הוראה

בדיקת עבודות

דוקטוראנט לבדיקת עבודות מתואר שני
אייל ברנדייס - brandee1@mail.biu.ac.il

מתרגל/ת לממשל ופוליטיקה במרכז האוניברסיטאי באריאל

מתרגל/ת לקורס מבוא לממשל ופוליטיקה במרכז האוניברסיטאי באריאל.

מדובר בחמש שעות של תרגול, שעתים ביום  ב' וג' ושעה ביום ה'.

על המועמד להיות דוקטורנט/ית שלב ב' בתחילת כתיבת הדוקטורת בתחום פוליטיקה השוואתית או פוליטיקה ישראלית

Dr. Etta Bick Chairman, Dept. of Middle East and Israel Studies/Political Science Ariel University Center, Israel Email: ettab@ariel.ac.il Office: 972-39066244 Fax: 972-29931141
מעוניין ללמוד
אצלנו