דרושים

סטודנטים:

סטודנטים המעוניינם להגיש מעומדות כעוזרי מחקר או עוזר הוראה יכולים לשלוח את הרזומה שלהם למייל: political.dept@mail.biu.ac.il. אנחנו נשמור את מועמדותך לפי התחום התעניינות ובמקרה של התאמה נצור איתך קשר.לידיעתכם ניתנת עדיפות לסטודנים לתואר שני.

אנחנו מפרסמים בעמוד זה דרושים לסטודנטים. אם ברוצונך להגיש מועמדות לאחת הדרישות נא ליצור קשר ישירות עם בעל פרטי הקשר.

אנשים אחרים:

אם ברצונך להגיש מועמדות למשרה שפוסמה כאן נא לפעול ע"פ ההוראות . אם ברצונך להציע קורס, נא לשלוח לנו את: 1. הסיליבוס 2. תקציר של הקורס 3.קורות החיים שלך 4. בנוסף לקורות החיים נא לכתוב פיסקה עליך . את כל זה יש לשלוח באי-מייל ל: political.dept@mail.biu.ac.il. אנחנו נשקול את הצעתך ובמקרה של התעניינות נצור איתך קשר.

תפקיד פרטים פרטי קשר

Regional analyst

/files/politics/shared/htst_bvdh_khytsvnyt.pdf

info@levantinegroup.com

research assistants for the Religion and State project

Professor Jonathan Fox is seeking research assistants for the Religion and State project (www.religionandstate.org). The work involves researching government religion policy in 180 countries around the world. The work is hourly at competitive rates. The specific work time is flexible and research assistants can work from home. Qualifications (1) While I prefer MA thesis and Ph.D. students from Bar Ilan with a social sciences background, I will consider any qualified candidates including BA students, students from other universities, and anyone with a relevant university degree. (2) A high level of proficiency in English. The work involves reading large volumes of material in English as well as writing reports in English. (3) I require students who can work a minimum 10 hours a week and can commit to the project for at least one year.

If you are interested please contact me via e-mail (Jonathan.Fox@biu.ac.il).

Jonathan.Fox@biu.ac.il
מעוניין ללמוד