ד"ר ברק בוקס

ד"ר
ד"ר ברק בוקס
דוא"ל:

ד"ר ברק בוקס (Ph.D.) (אוניברסיטת בר-אילן, 2016), מתמחה בחקר השילוב הכמותי בין טרור ודת. בקיץ 2015, זכה במלגת השתתפות בסמינר "האם אמונה המבוססת על אלימות דתית?" והצגת מאמר, במסגרת מכון UCSIA, באוניברסיטת אנטוורפן, בלגיה. בשנת 2017, שמש חבר וועדת פרס ז'בוטינסקי לספרות ומחקר. לאחרונה נבחר לשמש כשופט Peer Reviewer בכתב-העת האקדמי השפיט Terrorism and Political Violence.

נושאי מחקר עיקריים הם: טרור ודת, המזרח-התיכון (בהתמקדות על לבנון), מחקרי בטחון תקשורת-ערבית סקרים ומחקרים כמותיים ואיכותניים. במשך השנים נטל חלק במשרות במסגרת האוניברסיטאות: סטנפורד, בר-אילן, תל-אביב והמרכז הבינתחומי. פרסומים לא אקדמיים נעשו במסגרת טור אישי באתר "יקום-תרבות" (יחב"ל, תקשורת וניתוח המזה"ת) ומאמרי פרשנות (דוגמת "אל-קאעידה בשטח", הארץ, 29 ביוני, 2014).

קורות חיים

לצפייה בקורות החיים לחץ כאן