צוות התכנית

מנהלת אקדמית - ד"ר אלישבע רוסמן סטולמן

מרצה במחלקה למדע המדינה באוניברסיטת בר אילן.

בוגרת האוניברסיטה העברית (מדע המדינה ומזה"ת) ובר אילן (מדע המדינה) ולימודי פוסט דוקטורט באוניברסיטת טקסס באוסטין.
מבין מייסדי אגודת חוקרי צבא-חברה בישראל וחברת הועד המנהל. חברה בועדה המלווה של המכון ללימודי ישראל של אוניברסיטת טקסס  (IIS), וכן בקבוצות מחקר בנושאי צבא וחברה בשיתוף המכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS) ואישים מצה"ל.
חברת המועצה הדתית באפרת מאז 2007.

תחומי הוראה במחלקה: מנהל ציבורי, קבלת החלטות, יחסי צבא-חברה, יחסי צבא-דת.

מרצה הקורס - עו"ד ירון יעקבס

יליד רחובות (1962), בוגר ישיבת בני עקיבא " אור עציון". השלים בשנתיים לימודים לתואר בוגר (בהצטיינות) במדעי המדינה ופסיכולוגיה  טרם השרות הצבאי. מוסמך ביחסים בינלאומיים, בעל תואר ראשון במשפטים וחבר לשכת עורכי הדין.

מרצה במסגרת המחלקה למדעי המדינה-בר אילן המרכז הבין תחומי, בית ספר לממשל ובית הספר למנהל עסקים-אוניברסיטת ת"א. כיהן במגוון תפקידים בכירים במגזר הפרטי – סמנכ"ל החטיבה הבינלאומית הכשרת היישוב בע"מ, מנכ"ל עמותת א.ל.ו.מ.ה, מנכ"ל קו מחשבה בע"מ, מנכ"ל גל מרום בע"מ. יו"ר עדשים אחזקות בע"מ. כיהן במגוון תפקידים בכירים במגזר הממשלתי – היועץ המשפטי ללשכה המרכזית לסטטיסטיקה, יועץ בכיר לשר הפנים, יועץ מדיני לשר החוץ, מנכ"ל רשות החברות הממשלתיות, מנכ"ל החברה לאיתור והשבת נכסים של נספי השואה בע"מ. פרסם מאמרים מקצועיים במגוון תחומים לרבות סוגיית הכלכלה היהודית.
מייסד ומוביל תנועת "אחריות לישראל – 2048"  אשר הוקמה  במטרה להוביל שינוי תרבותי,חברתי ותודעתי כלל ישראלי בכל הנוגע למושגי ה"טוב המשותף", ממלכתיות ואחריות ציבורית, ולטפח חברת מופת ריבונית המושתתת על שירות ציבורי ערכי, מוסרי שקוף ויעיל.

מנהל אדמיניסטרטיבי - מר אריאל אינהורן

יליד בת-ים (1984), בוגר ישיבת בני עקיבא "אדר"ת" בת-ים. סרן במיל', בוגר תואר ראשון במדעי המדינה מורחב - בטחון ואסטרטגיה מבר אילן, ותואר שני בממשל ומדיניות ציבורית מבר אילן . בוגר קורסי עוזרים פרלמנטריים ודוברות פוליטית של המרכז הישראלי להכשרה פוליטית, סדנת CIC Diplomacy Workshop באוניברסיטת בר-אילן.  אריאל עוסק גם בתחום המחקר בחברת אבטחת המידע פרומיסק ובעל הסמכת MCSE של חברת מיקרוסופט, ומנהל את הצד המנהלי של התוכנית זאת השנה השלישית.