צוות התכנית

מנהלת אקדמית- דר' אילנה שפייזמן

אילנה שפייזמן הינה מרצה במחלקה למדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן החל מאוקטובר 2017.

את לימודי הדוקטורט עשתה בבית הספר על שם פדרמן למדיניות ציבורית וממשל, האוניברסיטה העברית בירושלים (2014). לאחר סיום הדוקטורט הייתה עמיתת פוסט דוקטורט באוניברסיטת אוסטין טקסס ובאוניברסיטה העברית בירושלים.

דר' שפייזמן הינה מנהלת שותפה יחד עם דוד לוי-פאור של פרויקט סדר היום הישראלי שהינו חלק מפרויקט בינלאומי The Comparative Agendas Project  בו חברות מספר מדינות שאוספות ומקודדות מידע לגבי שינויים במדיניות בתחומים שונים ברחבי העולם. וכן מנהלת שותפה של פרויקט סדר יום פוליטי בישראל ביחד עם דר' אמנון כוורי ודר' מעוז רוזנטל מהמרכז הבינתחומי הרצליה.

תחומי התמחותה מתמקדים בתהליך המדיניות, שינויים מוסדיים הדרגתיים, קביעת סדר יום, רעיונות מדיניות, מדיניות הגירה, מדיניות חברתית בארהב' ושרים ומשרדי ממשלה. עבודותיה עוסקות בעיקר בחקר אסטרטגיות שינוי הדרגתיות אשר יכולות להביא לשינוי משמעותי מבלי לשנות את המדיניות הפורמלית.

דר' שפייזמן פרסמה מאמרים בכתבי עת מובילים בתחום המדיניות הציבורית Public Administration  ו Policy Studies Journal  וכן פרקים בספרים בהוצאות מובילות כגוןOxford University Press. מאמריה זכו בפרס חוקר צעיר על ידי האגודה הישראלית למדיניות חברתית ופרס המאמר המצטיין לתלמידי דוקטורט על ידי האגודה הבריטית למדיניות חברתית.

מנהלת אדמיניסטרטיבית -  גב' אורטל עמר-בר

בוגרת תואר ראשון במדעי המדינה ותקשורת בהצטיינות, מכללת עמק יזרעאל, תואר שני בתקשורת פוליטית מאוניברסיטת תל אביב, ובימים אלה מסיימת תואר שני במסלול אסטרטגיה וביטחון בבר אילן. בעלת תעודת התמחות מקצועית ביחסי ציבור, פרסום ודוברות.

לשעבר דוברת עיריית בת ים. במסגרת התפקיד הקימה את לשכת הדוברות בעירייה, ניהלה את כלל מערכי הפרסום של העירייה בזירה העירונית והארצית, ניהול אסטרטגיית השיווק של העיר, מיתוג העיר בהיבט הפיזי, הפקות אירועי חינוך ותרבות, ניהול מערך התיירות בעיר ועוד.