צוות התכנית

מנהלת אקדמית- דר' אילנה שפייזמן

אילנה שפייזמן

אילנה שפייזמן הינה מרצה במחלקה למדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן החל מאוקטובר 2017.

את לימודי הדוקטורט עשתה בבית הספר על שם פדרמן למדיניות ציבורית וממשל, האוניברסיטה העברית בירושלים (2014). לאחר סיום הדוקטורט הייתה עמיתת פוסט דוקטורט באוניברסיטת אוסטין טקסס ובאוניברסיטה העברית בירושלים.

דר' שפייזמן הינה מנהלת שותפה של פרויקט סדר יום פוליטי בישראל ביחד עם דר' אמנון כוורי ודר' מעוז רוזנטל מהמרכז הבינתחומי הרצליה.

תחומי התמחותה מתמקדים בתהליך המדיניות, שינויים מוסדיים הדרגתיים, קביעת סדר יום, רעיונות מדיניות, מדיניות הגירה, מדיניות חברתית בארהב' ושרים ומשרדי ממשלה. עבודותיה עוסקות בעיקר בחקר אסטרטגיות שינוי הדרגתיות אשר יכולות להביא לשינוי משמעותי מבלי לשנות את המדיניות הפורמלית.

דר' שפייזמן פרסמה מאמרים בכתבי עת מובילים בתחום המדיניות הציבורית Public Administration  ו Policy Studies Journal  וכן פרקים בספרים בהוצאות מובילות כגוןOxford University Press. מאמריה זכו בפרס חוקר צעיר על ידי האגודה הישראלית למדיניות חברתית ופרס המאמר המצטיין לתלמידי דוקטורט על ידי האגודה הבריטית למדיניות חברתית.

מנהלת אדמיניסטרטיבית – חן קרסנטי

חן קרסנטי

בוגרת תואר ראשון במדעי המדינה ותקשורת בהצטיינות, אוניברסיטת בר-אילן.

שירתה שנתיים בשירות לאומי כקומונרית בתנועת בני עקיבא וכמדריכה באולפנת צביה שדות נגב. לפני שהחלה את לימודיה, עבדה שנתיים כרכזת נוער ביישוב שוקדה ובארגון "מעגלים".

במהלך לימודי התואר החלה לעבוד במערך השיווק של אוניברסיטת בר-אילן במדור הדיגיטל, כמו כן התמחתה אצל ח"כ מרדכי יוגב והשתתפה בקורס הכשרה פרלמנטרית מטעם מפלגת הבית היהודי.

כיום, משלבת לימודי מאסטר במדיניות ציבורית יחד עם עבודה כעוזרת מחקר לד"ר אילנה שפייזמן בפרויקט "סדר יום פוליטי בישראל" שהינו חלק מהפרויקט הבינלאומי The Comparative Agendas Project, ועם משרת רכזת הפרקטיקום למצטיינים במחלקה למדעי המדינה באוניברסיטת בר-אילן.