מדעי המדינה - ללא תזה

להרשמה

תואר שני במדעי המדינה מאפשר לתלמידים ללמוד קורסים מתקדמים תוך סקירה רחבה של תתי התחומים במדעי המדינה. התואר כולל סקירה של גישות במדעי המדינה, ומעשיר את ידיעתם והבנתם של הסטודנטים בנושאים הקשורים בחקר מוסדות ותהליכים מדיניים, יחסים בינלאומיים, מנהל ציבורי ומדיניות ציבורית, צבא וביטחון לאומי.

באופן זה, תלמידי התכנית  מסיימים את לימודיהם כאשר הם בעלי ידע עשיר בתחומים שונים של הדיסציפלינה המגוונת של  מדעי המדינה.

בוגרי המחלקה למדעי המדינה חולשים על כל תחומי החיים הציבוריים, ביניהם חברי כנסת, ראשי ערים, אנשי תקשורת מובילים, כתבי טלוויזיה ועיתונאים, מומחים פוליטיים, חברי השירות הדיפלומטי ועוד.

תכנית הלימודים לפי שנים:

תשפ"ד תשפ"ג תשפב תשפא

למידע נוסף והרשמה ללימודי מדעי המדינה ללא תזה אנו מזמינים אותך לפנות אלינו עוד היום דרך עמוד צור קשר ואנו נחזור אליך בהקדם.