צוות התכנית

מנהלת אקדמית- דר' אילנה שפייזמן

אילנה שפייזמן הינה מרצה במחלקה למדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן החל מאוקטובר 2017.

את לימודי הדוקטורט עשתה בבית הספר על שם פדרמן למדיניות ציבורית וממשל, האוניברסיטה העברית בירושלים (2014). לאחר סיום הדוקטורט הייתה עמיתת פוסט דוקטורט באוניברסיטת אוסטין טקסס ובאוניברסיטה העברית בירושלים.

דר' שפייזמן הינה מנהלת שותפה יחד עם דוד לוי-פאור של פרויקט סדר היום הישראלי שהינו חלק מפרויקט בינלאומי The Comparative Agendas Project  בו חברות מספר מדינות שאוספות ומקודדות מידע לגבי שינויים במדיניות בתחומים שונים ברחבי העולם. וכן מנהלת שותפה של פרויקט סדר יום פוליטי בישראל ביחד עם דר' אמנון כוורי ודר' מעוז רוזנטל מהמרכז הבינתחומי הרצליה.

תחומי התמחותה מתמקדים בתהליך המדיניות, שינויים מוסדיים הדרגתיים, קביעת סדר יום, רעיונות מדיניות, מדיניות הגירה, מדיניות חברתית בארהב' ושרים ומשרדי ממשלה. עבודותיה עוסקות בעיקר בחקר אסטרטגיות שינוי הדרגתיות אשר יכולות להביא לשינוי משמעותי מבלי לשנות את המדיניות הפורמלית.

דר' שפייזמן פרסמה מאמרים בכתבי עת מובילים בתחום המדיניות הציבורית Public Administration  ו Policy Studies Journal  וכן פרקים בספרים בהוצאות מובילות כגוןOxford University Press. מאמריה זכו בפרס חוקר צעיר על ידי האגודה הישראלית למדיניות חברתית ופרס המאמר המצטיין לתלמידי דוקטורט על ידי האגודה הבריטית למדיניות חברתית.

מנהל אדמיניסטרטיבי – מר הירשפלד עומרי

תמונה של עמרי הירשפלד

בוגר תואר ראשון במדעי המדינה וקרימינולוגיה בהצטיינות, אוניברסיטת בר אילן.

במהלך שירותו הצבאי שירת כלוחם וכסמל מחלקה בחטיבת כפיר, לפני שהחל את לימודיו, במסגרת עבודה מועדפת עבד כקב"ט ראשי בכפר המכבייה וניהל את צוות המאבטחים במקום לאורך כל שעות היממה,

במהלך לימודי התואר החל לעבוד כמוכר ברשת "ריקושט" וטיפס בסולם הדרגות עד ממלא מקום מנהל הסניף ואף הקים מערך קבלה, קליטה וחניכה מסודר לעובדים חדשים במקום, כמו כן זכה שלוש פעמים במקום הראשון בהצטיינות רשתית,

בנוסף עבד כשנתיים בשותפות עם דר' אילנה שפייזמן כעוזר מחקר לניתוח וקידוד החלטות ממשלה בפרויקט סדר יום פוליטי בישראל שהינו חלק מפרויקט בינלאומי  The Comparative Agendas Project במחלקת מדעי המדינה,

כיום משלב את עבודתו כאיש מחשבים ויועץ מכירות בKSP עם משרת רכז הפרקטיקום למצטיינים במחלקת מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן.