צוות התכנית

מנהלת אקדמית- דר' זהבית לויטץ

ד"ר זהבית לויטץ הינה מרצה במחלקה למדעי המדינה. את עבודת הדוקטורט שלה כתבה במחלקה למנהל ומדיניות ציבורית של בית הספר למדעי המדינה באוניברסיטת חיפה (2019).

לאחר מכן השתלמה כעמיתת בתר-דוקטורט ב Yale Center for Emotional Intelligence – באוניברסיטת ייל, בארה"ב, תחת מלגה של המל"ג לפוסט-דוקטורנטיות מצטיינות. במהלך לימודיה זכתה במלגות ופרסים שונים, וביניהם: פרס האיגוד הישראלי למדעי המדינה (IPSA) עבור עבודת תיזה ראויה לשבח (2016); ופרס Super Fellows מטעם האגודה האמריקאית למנהל ציבורי (ASPA) בשנת 2017.

במחקריה – בתחום מנהל וניהול ציבורי – היא עוסקת בחקר המשתנים המסבירים את העמדות, ההתנהגויות והרגשות של משרתי ציבור ובפרט בבחינת ההשלכות של אינטליגנציה רגשית על השירות הציבורי. מחקריה פורסמו בכתבי עת מובילים בתחום המנהל הציבורי, כגון: Public Administration Review (PAR); Public Administration (PA) ; Review of Public Personnel Administration (ROPPA).

הקורסים שד"ר לויטץ מלמדת שזורים בעשייתה המחקרית וכוללים: מחקר התנהגותי במנהל ציבורי; ניהול וכישורי הנהגה לבכירים במנהל הציבורי; ופיתוח תאוריה במנהל ציבורי.

רכזת הפרקטיקום – ענבל מירן

גב' ענבל מירן החלה לאחרונה בתפקידה כרכזת הפרקטיקום ותלווה את הסטודנטים המשתתפים בנבחרת המצטיינים החל משנת הלימודים הקרובה תשפ"ה.

ענבל היא בוגרת תואר ראשון בלימודי מזרחנות מהאוניברסיטה העברית בירושלים. במהלך לימודיה האקדמיים, היא שימשה כעוזרת מחקר במחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה.

במהלך 12 השנים האחרונות, ענבל מכהנת כמנהלת משאבי אנוש בכירה בחברה אמריקאית מובילה בתחומה. במסגרת תפקידה, היא אחראית על ניהול פרויקט התמחות לסטודנטים בשיתוף עם מוסדות אקדמיים מהארץ ומחו"ל.

במקביל, שימשה ענבל כמנטורית עבור סטודנטים לתואר ראשון הנכנסים להתנסות מעשית בארגונים, במסגרת קורס בתחום משאבי אנוש ופיתוח ארגוני, שהקימה ד"ר לויטץ.

כמו כן, יש לה נסיון קודם כמנהלת שיווק בחברה גלובלית הפועלת מארה"ב, שם חיה מספר שנים.

בנוסף להכשרתה האקדמית, ענבל היא בעלת תעודה בפסיכולוגיה חיובית מהמרכז היוקרתי מיטיב.