יועצת אקדמית לתואר ראשון | מנהל ציבורי, עמדות רגשות והתנהגות של אזרחים ומשרתי ציבור

ד"ר זהבית לויטץ

שעות קבלה
יום שלישי 11:00-12:00 ו- 14:00-15:00
    מחקר

ד"ר זהבית לויטץ הינה מרצה במחלקה למדעי המדינה. את עבודת הדוקטורט שלה כתבה במחלקה למנהל ומדיניות ציבורית של בית הספר למדעי המדינה באוניברסיטת חיפה (2019).

לאחר מכן השתלמה כעמיתת בתר-דוקטורט ב Yale Center for Emotional Intelligence – באוניברסיטת ייל, בארה"ב, תחת מלגה של המל"ג לפוסט-דוקטורנטיות מצטיינות. במהלך לימודיה זכתה במלגות ופרסים שונים, וביניהם: פרס האיגוד הישראלי למדעי המדינה (IPSA) עבור עבודת תיזה ראויה לשבח (2016); ופרס Super Fellows מטעם האגודה האמריקאית למנהל ציבורי (ASPA) בשנת 2017.

במחקריה – בתחום מנהל וניהול ציבורי – היא עוסקת בחקר המשתנים המסבירים את העמדות, ההתנהגויות והרגשות של משרתי ציבור ובפרט בבחינת ההשלכות של אינטליגנציה רגשית על השירות הציבורי. מחקריה פורסמו בכתבי עת מובילים בתחום המנהל הציבורי, כגון: Public Administration Review (PAR); Public Administration (PA) ; Review of Public Personnel Administration (ROPPA).

הקורסים שד"ר לויטץ מלמדת שזורים בעשייתה המחקרית וכוללים: מחקר התנהגותי במנהל ציבורי; ניהול וכישורי הנהגה לבכירים במנהל הציבורי; ופיתוח תאוריה במנהל ציבורי.

לאתר אישי

קורות חיים