ברכות לפרופ' שלמה שפירא על הזכייה בפרס טוג'מן למצוינות מדעית

פרופ' שלמה שפירא, ראש מכון אירופה במחלקה למדע המדינה ובית הספר לתקשורת, הוא הזוכה השנתי בפרס טוג'מן למצוינות מדעית (The Tudjman Scientific Excellence Award) לשנת 2022. הפרס הוענק לו במסגרת כנס פורום הביטחון של זאגרב, שנערך בקרואטיה בתאריכים 6-8 אוקטובר.

פרופ' שפירא וד"ר ברק בוקס מבית-הספר לתקשורת ייצגו את ישראל והאוניברסיטה בפורום הביטחון של זאגרב, כנס שנתי הנערך זה כשבע שנים בסיוע נאט"ו ומתמקד בתחומי לוחמה היברידית, בטחון, חוסן לאומי והגנה על תשתיות חיוניות. פרופ' שפירא נתן את הרצאת הפתיחה על איומים היברידיים ולקחים ממלחמת אוקראינה.  ד"ר ברק בוקס התמקד בהרצאתו על איומי סייבר והשפעה פוטנציאליים להפרעה לבחירות לכנסת בישראל.  בכנס השתתפו למעלה ממאה נציגים בכירים מכ28 מדינות, מתחומי הביטחון, דיפלומטיה, תקשורת וחוסן לאומי.

תמונה

תאריך עדכון אחרון : 31/10/2022