תוכנית מדעי המדינה במגמת יחסים בינלאומיים ואסטרטגיה- לימודי יחב"ל עם תזה

להרשמה

מגמת יחסים בינלאומיים עוסקת במגוון רחב של נושאים, בהם ההיסטוריה של התפתחות המערכת הבינלאומית ומאפייניה הנוכחיים במישור הגלובלי והאזורי. מכלול הקורסים שאנו מציעים במסגרת לימודי יחב"ל מקיף סוגיות מגוונות המעסיקות את מקבלי ההחלטות וחוקרי היחסים הבינלאומיים בעידן גלובאלי ותקשורתי, עתיר אתגרים ותמורות.

מטרת המגמה לחשוף את הסטודנטים לגישות ותיאוריות שונות בחקר היחסים הבינלאומיים ולהעניק את הכלים האנליטיים להבנת היסודות הפוליטיים, ביטחוניים, כלכליים ותרבותיים של הפוליטיקה העולמית. תואר שני ביחסים בינלאומיים מציע שילוב בין מבט היסטורי ועכשווי, כמו גם חיבור בין תיאוריה למציאות, ומקדם את ההבנה של המערכת הבינלאומית ואת מגמות ההתפתחות שלה במאה העשרים ואחת.

לקבלת מידע בנושא לימודי יחב"ל או להרשמה ללימודי תואר שני ביחסים בינלאומיים באוניברסיטת בר-אילן, צרו קשר ונחזור אליכם בהקדם.

תואר שני ביחסים בינלאומיים עם תזה כולל קורסים בשיטות מחקר אשר נותנים כלים לתלמידי התוכנית - המאפשרים הפיכה של רעיונות, נתונים ואינטואיציות לתוכניות מחקר קונקרטיות; וכן, יסוד חשוב – כלים להערכה של מחקרים, נתונים ומידע במדעי המדינה ובמדעי החברה.

ראש התוכנית- ד"ר מור מיטרני

מערכת השעות של תוכנית לימודי יחב"ל לפי שנים

תשפד תשפג תשפב תשפא תשפ

לקבלת מידע בנושא לימודי תואר שני יחסים בינלאומיים או להרשמה ללימודי יחב"ל באוניברסיטת בר-אילן, צרו קשר ונחזור אליכם בהקדם.